zaterdag 6 april 2013

Nu dat ik toch bezig ben....

Het gaat nog even over normen en waarden.

Gisteren zat ik aan mijn bureau - voor mijn computer - en keek even naar buiten. Een vrachtwagen van de Technische Unie, en ik schrijf met een gerust hart de naam van het bedrijf, kwam redelijk snel aanrijden. Wij wonen aan een dijk en hebben een parkeervak aan de overkant van de huizen.
De chauffeur had kennelijk haast. Hj stopte met piepende banden, sprong uit de cabine en stond TE PLASSEN!! in de luwte van zijn vrachtwagen met de deur als bescherming. Pal voor  mijn huis - zomaar langs de weg.

Nou weet ik wel, mensen die als chauffeur moeten rijden hebben geen mobile wc aan boord. Ons leefgebied grenst aan een industrie terrein, dus ik vermoed dat hij óf net een levering had gedaan, of op weg was naar een adres. Haastige spoed komt zelden goed!

Zo plots als hij was gekomen, zo snel vertrok hij weer, een grote natte donkere plek achterlatend. GATVERDARRIE nog aan toe!!!!!!!!!

Kijk, gisteren had ik het over ouders die hun kinderen niet tot orde riepen. Dat ouders vandaag en de dag minder grenzen stellen en dan zich afvragen waarom hun kinderen zo druk, onhandelbaar of ondeugend zijn.

Vandaag heb ik het over normen en waarden bij volwassenen. Ik heb het bedrijf gebeld. Wilde het eerst niet doen- maar toch gedaan. Na het verhaal aan de telefoniste gedaan te hebben werd ik doorverbonden. Er zou over gesproken worden - " Nee mevrouw dat hoort inderdaad niet te gebeuren. Mijn excuses".

Meneer de wildplasser, er waren huizen waar u aan had kunnen bellen, er waren bedrijven met toiletten waar u bestellingen moest leveren. Graag voortaan wat meer respect voor  u en uw medemens.

Geen gezeik op de dijk!

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dat was zeker alles behalve charmant. Ik vind ook dat de chauffeur zichzelf onrecht aandoet. Veel mannen zullen wel denken - nou en? Maar als ze een vrouw langs de weg zien hurken is het een ander verhaal. Normen en waarden- daar draait het om. Respect voor elkaar en zelf!

      Verwijderen