zondag 10 november 2013

Thuiskomst- helemaal geweldig

Onze vakantie reis naar Nieuw Zeeland zit erop. En wat hebben wij genoten. Voor diegene die de BLOG hebben gevolgd- de rest komt nog. We zijn dan wel thuis maar ik heb nog verhalen en foto's genoeg om toe te voegen. Ik maak het verhaal wel volledig af- dus..... even geduld, het zit eraan te komen.

Bij aankomst in Nieuw Zeeland werden wij overal warm onthaald. Mensen waren oprecht blij ons te zien. Zeker voor Leen was dit leuk- het is alweer 8 jaar geleden dat hij meekwam. Echt mooi, warm, ontroerend. We hebben het zo leuk gehad, verwend geweest en zijn ervaringen rijker. Wat een zegen, wat een rijkdom.

Terug in Nederland- een warm onthaal op Schiphol door Hinriette en zoon (18) Joey. Tulpen- en een warme auto om in naar huis te rijden. Er waren vrienden in huis geweest om het huis te versieren- wederzijds op de aardbol dus- mensen blij ons te zien, te omarmen, te begroeten en met zoveel vreugde ons welkom heten! Weer een zegen.

Ik voel me zeer bevoorrecht om dit mee te mogen maken.

De komende tijd zal ik weer tijd maken om deze BLOG weer op te starten- ik heb een belofte gedaan aan mijn kleinzoon (13)  in Australië- mijn Nederlandse BLOG ga ik vertalen- hij wil ook lezen waar ik over geschreven hebt. "Want", zei hij, "het was ook mijn vakantie oma"! En terecht- dat was het ook.

Deze ervaring zal lang, heel lang, in mijn geheugen gegrift blijven. Een bron van warme herinneringen.
Ik ben een dankbaar mens.
2 opmerkingen:

  1. Welkom thuis! Wat fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten zeg! Benieuwd naar de foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Marja. Ja het waren bijzondere weken. Er staan nu al heel wat foto's op mijn reis blog- de albums, ja daar moet aan gewerkt worden. Ik heb daar wel zin in.

      Verwijderen