woensdag 9 oktober 2013

We zijn er....... oh wat fijn dat we er zijn!

Ja, het is ervan gekomen. We zijn ' Down Under".

Al een paar dagen en het was meteen spannend. Een onverwachte dag voor mijn dochter die al maanden bezig was met plannen. Zelf kon ze niet naar het vliegveld komen - omdat ze in het ziekenhuis lag. Spoed operatie blindedarm. En, wat een zegen, alles is goed gegaan- en nu herstellen maar.

Ik ga hier nu niet verder op in. Ik ben een aparte BLOG over onze vakantie gestart voor diegene die mee willen liften op onze vakantie. Het kan zo zijn dat ik deze even verwaarloos. Want ja, ik ben nu bij de kinderen en kleinkinderen- en ga niet uren lang voor dit scherm zitten.

De naam van de BLOG is happysixtiethbirthday! Want het was tenslotte het cadeau van mijn kinderen voor mijn verjaardag.

Na een veilige reis- geland in het land waar ik 30 jaar heb gewoond- ik kijk uit met genoegen na alles wat ons te wachten staat.www.happysixtiethbirthday.blogspot.co.nz4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je er een aparte blog van hebt gemaakt Anita.
  In de link moet je www weglaten hoor, want het is geen wesite, maar een weblog, daar gaat alleen http:// aan vooraf....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh dank voor de tip Marja- zal het onthouden!

   Verwijderen
 2. Oeps, een blindedarmontsteking. Wat jammer voor haar. Hopelijk knapt ze gauw op. Ik ga kijken of ik je blog kan vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig klimt Toni er eindelijk boven op- ze is een druk baasje en neemt weinig tijd voor zichzelf. ( zoals vele moeders/ vrouwen)

   Verwijderen