zondag 26 januari 2014

Knipoog aan 'Een volle week'

Ik kijk er een beetje van op. Er is alweer een hele week voorbij- weg om nooit meer terug te komen. Maar ja, er zijn ook weer weken die eraan zitten te komen- ik ben voorlopig gerust dat die dagen nog een tijdje door zullen gaan.

Maar voor mij dan ook? Ik weet natuurlijk  niet hoeveel dagen ik nog heb te gaan. Wat ik wel weet is dat ik mijn best doe om de dagen, die ik wel krijg als geschenk, zo goed mogelijk inzet. Velen van jullie, net als ik weten ook wel dat dit niet altijd het geval

Vandaag is het dus alweer zondag. Een dag om bij te komen, familie te bezoeken, kerk te gaan, boek te lezen, op de bank te hangen, was te vouwen, maaltijd te bereiden, bootje vare, wandeling maken. Voor iedereen een eigen invulling.

Zaterdag: Wasdag, boodschappen, huishoudelijke taken, sportdag, kapper, bedden verschonen, bakken, bezoek aan (schoon)moeder, poetsen, sportschool, feest avond.

Vrijdag: Markt, tuin, bloemen kopen, koffie bij...., filmavond, wekelijks uitje met vrienden/vriendinnen, huishoudelijke taken, keuken grote beurt, bakken voor het weekend. Klussen, met kinderen naar de speeltuin.

Donderdag: Werkdag, oppas oma, wandelen, sportschool, afspraken, uitslapen, makkelijke maaltijd dag, cursusavond, auto wassen.

Woensdag: halve werkdag, kinderopvang, zwemles, bibliotheek, vaste boodschappen afspraak met ?, pizza-avond, bijbelgroep,

Dinsdag: Thuisdag, ramen, tuin, strijken, boodschappen, speeltuin, fysiotherapeut, tandarts, kookles, afstoffen, koffie-ochtend, kaart-avond, sport

Maandag: Werk, vergaderingen, boodschappen, kinderopvang, koffie met ?, stofzuigen, maaltijd verzorgen voor? Bijkletsen met..! tv serie, wandelgroepje.

Ach ik verzin maar wat. Wat zijn we toch een bevoorrecht mens op dit en allerlei andere dingen die hier  niet vermeld staan te kunnen en mogen doen. Er kan nog zoveel bij- en misschien ook van af!

Ik heb zin in vandaag, morgen en elk dag die ik krijgen mag.

Geniet allemaal- fijne zondag!


2 opmerkingen: