donderdag 11 april 2013

Ik leer elke dag meer

Het is me een dagje wel geweest hoor. En het is pas 15:14. Vanochtend was ik bij iemand om haar op weg te helpen met haar BLOG op haar iPad. Zelf gebruik ik mijn IPad er niet voor omdat het niet hoeft.

Om het makkelijker te maken had ik gewoon meteen de App moeten installeren net als die van Facebook. Dat is achteraf gepraat - en tegelijkertijd de oplossing voor de frustratie van vanochtend.

We kwamen wat strubbelingen tegen. Ik beloofde thuis wat onderzoek te doen en kwam er ( zoals gewoonlijk als je iets rustig doet) als snel achter wat ik anders had kunnen doen.

Morgen ( hoop ik) de oplossing voor te doen....! Ik ben ook een ervaring en kennis rijker.

Mijn dag verloopt gestaag. Ik heb me bezig gehouden met computer lessen, bezoek gepleegd en eentje gehad, lunch, huishoudelijke functies en emails. Straks ga ik koken voor mijn man en zijn broer ( ja ik eet ook mee) en samen gaan wij beginnen om honderden LP's door te spitten. Er moet geruimd worden in beide woningen. Met z'n druk programma zal de avond ook wel snel voorbij zijn. Niet genoeg vooruitgang geboekt...dan vrijdag verder.

Ondertussen vraag ik me af hoe wij alles regelde toen ik nog 4 dagen werkte. Ik werk nu ook, maar vanuit huis. Mijn uren maak ik wel, maar het mooie is, ik bepaal wanneer! Heerlijk. Maar soms ook verleidelijk om afgeleid te worden door- even een ditje of een datje. Toch vind ik dat ik qua kwaliteit en toewijding veel voor elkaar krijg.

Ik ben tevreden over vandaag. Wat een heerlijk gevoel is dat zeg!

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen hoe je dag is verlopen.
    Succes met kokkerellen voor de mannen.
    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel. Ssm lopen de dagen zonder grote bijzonderheden en dat maakt het nou juist zo bijzonder. Het eten was erg smakelijk en de gezelschap gezellig. Nu lekker 'hangen' op de bank.

    BeantwoordenVerwijderen